PHDSTUDIES

Deltid Ingeniørvidenskab i Portugal - Ingeniørvidenskab -uddannelser i Portugal Ingeniørvidenskab

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

Engineering og teknologi er et område, der fokuserer på den praktiske anvendelse af tekniske principper. Studerende i dette område at studere de begrebsmæssige og design elementer af teknik og hvordan de bruges i udviklingen af ​​teknologi.

Portugal er et af de varmeste europæiske lande. Universitetsuddannelser er meget overkommelige. Faktisk Portugal har en af ​​de laveste leveomkostninger for studerende. Nyd de de store strande i Algarve, eller de gamle vinger historie i hovedstaden Lissabon.

Deltid PhD i Portugal - Tag din Deltid PhD i Portugal. Alle Deltid PhD program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Ingeniørvidenskab, Portugal Filter

Ph.d. i strukturel materielteknik

Atlântica
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Portugisisk
på universitet

Den 3. cyklus inden for ingeniørfag inden for byggematerialer har som mål at tilvejebringe en solid, avanceret og opdateret uddannelse gennem en videnskabelig og praktisk fors ...

Læs mere

Informatik Ph.D.

Universidade de Évora
PhD
<
Fuldtid
<
3 år
Portuguese (Portugal)
på universitet

Ph.d.-uddannelsen i datalogi har til formål at udvikle kompetencer, færdigheder og avancerede metoder i computer forskning.

Læs mere