PHDSTUDIES

Deltid Ingeniørvidenskab Springfield - Ingeniørvidenskab -uddannelser i Springfield Ingeniørvidenskab , Springfield

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

Feltet af engineering er en, der bruger matematik, naturvidenskab og kreativitet på måder, der resulterer i opfindelser, der forbedrer de daglige rutiner af mennesker fra alle samfundslag og i alle fagområder.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Springfield er en by i det vestlige New England, og sæde for Hampden County, Massachusetts. Den Hartford Springfield region syd for Springfield er kendt som Knowledge korridor, fordi det er vært for mere end 160.000 universitetsstuderende og over 32 universiteter og liberale kunst gymnasier - den næsthøjeste koncentration af højere-learning institutioner i USA.

Deltid Ingeniørvidenskab Springfield - Tag din Ingeniørvidenskab i Springfield. Få alle Ingeniørvidenskab program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Ingeniørvidenskab, Springfield Filter

PhD i teknisk ledelse

Western New England University
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
på universitet
Online

I denne fuld-eller deltid program, vil du lære den tekniske dybde og få bredden af ​​viden til at blive en succesfuld forsker, praktiserende læge eller pædagog i forvaltningen ...

Læs mere