PHDSTUDIES

Internationale studier Antwerpen - Internationale studier-uddannelser i Antwerpen Internationale studier, Antwerpen

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

Internationale undersøgelser kan gøre det muligt at analysere verdensproblemer ud fra flere kulturer. Nogle spørgsmål, der kan være til gavn for at se på fra et globalt synspunkt, er miljø, internationale relationer, erhvervsliv og uddannelse.

Belgien, officielt Kongeriget Belgien, er en føderal stat i Vesteuropa. Det er et stiftende medlem af Den Europæiske Union, og er vært for EU 's hovedkvarter samt de af flere andre store internationale organisationer såsom NATO.

Antwerpen har et varieret og vellykket scene for videregående uddannelse. Gymnasier og flere universiteter har slået lejr i denne by begynder med University of Antwerpen, Plantin University College, Artesis University College og mange flere.

Internationale studier Antwerpen - Tag din PhD i Antwerpen. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Internationale studier, Antwerpen Filter

Ph.d. i Global Studies

European College for Liberal Studies
PhD
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Ph.D. - Doktor i filosofi i globale studier (60 studiepoeng)

Læs mere