PHDSTUDIES

Internationale studier Europa - Internationale studier-programmer Internationale studier Europa

Ph.d. er en ph.d.-grad, specielt kaldes en "læge i filosofi " grad. Det er vildledende, fordi indehavere af en ph.d. ikke nødvendigvis filosoffer (medmindre de tjent deres grad i filosofi!). Det er sagt, ph.d. modtagere er i stand til at engagere sig i tankeeksperimenter, ræsonnere om problemer og løse problemer i avancerede måder.

Internationale studier anses for at være et tværfagligt område, der anvender information fra flere referencerammer, såsom kulturelle, sociale, politiske, etiske og økonomiske synspunkter. Dette kan hjælpe eleverne med at evaluere problemer, der kan påvirke befolkningen globalt.

Europe, en af ​​verdens 's syv kontinenter, er normalt kendt som den vestligste halvø Eurasien. Næstmindste kontinent med 10.180.000 (km2), området grupperer 50 lande.

Internationale studier Europa - Tag din Internationale studier Europa. Få alle PhD program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

3 Resultater i Internationale studier, Europa Filter

Ph.d. i Global Studies

European College for Liberal Studies
PhD
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Ph.D. - Doktor i filosofi i globale studier (60 studiepoeng)

Læs mere

Forskningsgrader (MPhil / PhD) i Globale Studier

SOAS University of London
Master
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
på universitet

CISD glæder sig over ansøgninger fra potentielle MPhil / ph.d.-studerende, der ønsker at gennemføre tværfaglig forskning inden for områder af globale studier, der vedrører cen ...

Læs mere

Forskning Grader (MPhil / PhD) i Politik og Internationale Studier

SOAS University of London
Master
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Institut for Politik og Internationale Studier accepterer studerende til forskningsarbejde, der fører til ph.d. Hovedformålet med ph.d.-uddannelsen er at uddanne studerende ti ...

Læs mere