PHDSTUDIES

Internationale studier Nordamerika - Internationale studier-programmer Internationale studier Nordamerika

En ph.d., også kendt som en dr.phil grad, er en doktorgrad tildeles af et universitet til det akademiske, der har opfyldt alle nødvendige kvalifikationer og kan nu betragtes som en læge i hans eller hendes akademiske felt.

Internationale undersøgelser kan gøre det muligt at analysere verdensproblemer ud fra flere kulturer. Nogle spørgsmål, der kan være til gavn for at se på fra et globalt synspunkt, er miljø, internationale relationer, erhvervsliv og uddannelse.

De USA kaldet USA, er en føderal republik bestående af halvtreds stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhængende stater og den føderale distrikt af Washington DC er i første Nordamerika mellem Canada og Mexico. Staten Alaska ligger i det nordvestlige Nordamerika, vest for Canadas og øst for Rusland over Beringstrædet, og staten Hawaii er en øgruppe i midten af ​​nordlige Stillehav. Landet har også fem befolkede og ni ubefolkede områder i Stillehavet og Caribien.

Internationale studier Nordamerika - Tag din Internationale studier Nordamerika. Få alle PhD program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Internationale studier, Nordamerika Filter

Master of Arts i global miljømæssig bæredygtighed

University of Denver, Josef Korbel School of International Studies
PhD
Engelsk
på universitet

Vores MA i global miljømæssig bæredygtighed tager en engageret, tværfaglig tilgang til at forstå årsagerne og konsekvenserne af global forandring, informere strategier for han ...

Læs mere

International Development Doctoral (Ph.D.) Program

The University of Southern Mississippi College of Arts and Sciences
PhD
Feb 2021
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

International Development Doctoral (IDV) er dedikeret til at levere et hybrid doktorgradsprogram, der omfatter indholdet og den akademiske strenghed i et traditionelt campus-p ...

Læs mere