PHDSTUDIES

Internationale studier England - Internationale studier-uddannelser i England Internationale studier, England

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Internationale studier anses for at være et tværfagligt område, der anvender information fra flere referencerammer, såsom kulturelle, sociale, politiske, etiske og økonomiske synspunkter. Dette kan hjælpe eleverne med at evaluere problemer, der kan påvirke befolkningen globalt.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Internationale studier England - Tag din PhD i England. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Internationale studier, England Filter

Forskningsgrader (MPhil / PhD) i Globale Studier

SOAS University of London
Master
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
på universitet

CISD glæder sig over ansøgninger fra potentielle MPhil / ph.d.-studerende, der ønsker at gennemføre tværfaglig forskning inden for områder af globale studier, der vedrører cen ...

Læs mere

Forskning Grader (MPhil / PhD) i Politik og Internationale Studier

SOAS University of London
Master
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Institut for Politik og Internationale Studier accepterer studerende til forskningsarbejde, der fører til ph.d. Hovedformålet med ph.d.-uddannelsen er at uddanne studerende ti ...

Læs mere