PHDSTUDIES

Internationale studier Lang strand - Internationale studier-uddannelser i Lang strand Internationale studier, Lang strand

Man skal opnå to ting, når tjene en ph.d.-afhandling. Først må man forstå et bestemt emne grundigt. For det andet må man i vid udstrækning i viden om dette emne.

Området for internationale studier betragter begivenheder fra synspunkter fra de samlede samfund rundt om i verden. Begrebet aspekter som historie, økonomi, kultur og politik i flere forskellige nationer kan øge forståelsen af ​​spørgsmål, der prioriterer den internationale dagsorden, når de opstår.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Internationale studier Lang strand - Tag din PhD i Lang strand. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Internationale studier, Lang strand Filter

International Development Doctoral (Ph.D.) Program

The University of Southern Mississippi College of Arts and Sciences
PhD
Feb 2021
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

International Development Doctoral (IDV) er dedikeret til at levere et hybrid doktorgradsprogram, der omfatter indholdet og den akademiske strenghed i et traditionelt campus-p ...

Læs mere