Filter
PhD
Irland Dublin Studietype: alle Hastighed: alle

PhD Dublin - PhD-uddannelser i Dublin PhD, Dublin

Ph.d. er en ph.d.-grad, specielt kaldes en "læge i filosofi " grad. Det er vildledende, fordi indehavere af en ph.d. ikke nødvendigvis filosoffer (medmindre de tjent deres grad i filosofi!). Det er sagt, ph.d. modtagere er i stand til at engagere sig i tankeeksperimenter, ræsonnere om problemer og løse problemer i avancerede måder.

Irland er en ø i nord-vest for det kontinentale Europa. Det er den tredje største ø i Europa og tyvende største ø på Jorden. Mod øst er den større ø i Storbritannien, hvorfra det er adskilt af Det Irske Hav.

Dublin, som er fra Leinster-provinsen, er et moderne center for uddannelsesinstitutioner, der er berømte for uddannelse af høj kvalitet. Denne by har stor kulturel betydning. Det tilbyder tre store universiteter til uddannelsessøgende: University of Dublin, The National University of Ireland og Dublin City University.

PhD Dublin - Tag din PhD i Dublin. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Irland
Dublin
Studietype
Hastighed
UCD Clinton Institute for American Studies

Vi søger højkvalitets ph.d.-kandidater af bevist akademisk ekspertise og byder på ph.d.-projekter på områder, hvor instituttet kan tilbyde eksperttilsyn i medier og konfl ... [+]

UCD Clinton Institute inviterer ansøgninger til sit ph.d.-program. Vi søger højkvalitets ph.d.-kandidater af bevist akademisk ekspertise og byder på ph.d.-projekter på områder, hvor instituttet kan tilbyde eksperttilsyn:

Medier og konflikterAmerikanske studierUSA-Irske RelationerUSA's udenrigspolitikCyber Security - Dette er en ny del af forskning og tilsyn, der undersøger virkningen af fremskridt inden for informations- og kommunikationsteknologi (ikt) om amerikansk national sikkerhed, især inden for sikkerhed, forsvar og udenrigspolitik. Jo mere computeriserede vores liv bliver, desto større er behovet for at forstå ikke kun de tekniske, men også de sociale, økonomiske, politiske og kulturelle aspekter af cyberinteraktioner.... [-]
Irland Dublin
May 2019
Fuldtid
Deltid
4 - 6 år
på universitet
Læs mere på dansk