PHDSTUDIES.DK

PhD Dublin - PhD-uddannelser i Dublin PhD, Dublin

Ph.d. er en ph.d.-grad, specielt kaldes en "læge i filosofi " grad. Det er vildledende, fordi indehavere af en ph.d. ikke nødvendigvis filosoffer (medmindre de tjent deres grad i filosofi!). Det er sagt, ph.d. modtagere er i stand til at engagere sig i tankeeksperimenter, ræsonnere om problemer og løse problemer i avancerede måder.

Irland er en ø i nord-vest for det kontinentale Europa. Det er den tredje største ø i Europa og tyvende største ø på Jorden. Mod øst er den større ø i Storbritannien, hvorfra det er adskilt af Det Irske Hav.

Dublin, som er fra Leinster-provinsen, er et moderne center for uddannelsesinstitutioner, der er berømte for uddannelse af høj kvalitet. Denne by har stor kulturel betydning. Det tilbyder tre store universiteter til uddannelsessøgende: University of Dublin, The National University of Ireland og Dublin City University.

PhD Dublin - Tag din PhD i Dublin. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Ph.d.-program

UCD Clinton Institute for American Studies
på universitet Fuldtid Deltid 4 - 6 år May 2019 Irland Dublin + 1 mere

Vi søger højkvalitets ph.d.-kandidater af bevist akademisk ekspertise og byder på ph.d.-projekter på områder, hvor instituttet kan tilbyde eksperttilsyn i medier og konflikter, amerikanske studier, amerikanske irske relationer, amerikansk udenrigspolitik, cyber sikkerhed.