PHDSTUDIES.DK

PhD Limerick - PhD-uddannelser i Limerick PhD, Limerick

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

Irland sidst gennemført en lov, som mandater alle studerende på universitetsuddannelser at ansøge om statslån for at tillade dem med at nå deres højere akademiske drømme. Første officielle sprog er irsk, også kendt som irsk gælisk, men engelsk (den anden officielle sprog) er mere udbredt. Den nationale kapital er Dublin. Irland er berømt for at fejre Sankt Patricks Day (17. marts) i hele verden.

Limerick Byen er berømt for en god bestand af studerende, der forfølger postgraduate og ph.d.-grader i humaniora og kunst. UL University of Limerick er en af ​​de bedste universiteter i Irland.

PhD Limerick - Tag din PhD i Limerick. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Struktureret phd i anvendt lingvistik

Mary Immaculate College
på universitet Fuldtid 4 - 4 år September 2019 Irland Limerick

Kernen pædagogiske princip i programmet er, at det vil være forskning-ledede og vil medføre engagerende med banebrydende forskning på tværs af en række sub-områder af anvendt lingvistik. Dette vil betyde, at fremme inquiry-baseret læring ved at stille virkelige verden problemer i forbindelse med sprogbrug og erhvervelse.

Phd i uddannelse (undervist)

Mary Immaculate College
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Irland Limerick

Den strukturerede Ph.d.-uddannelsen er en fireårig struktureret program, der involverer kursusaktiviteter i forskningsmetoder, kerne og valgfrie disciplin specifik ...