PHDSTUDIES

Islamiske studier Afrika - Islamiske studier-programmer Islamiske studier Afrika

En ph.d., også kendt som en dr.phil grad, er en doktorgrad tildeles af et universitet til det akademiske, der har opfyldt alle nødvendige kvalifikationer og kan nu betragtes som en læge i hans eller hendes akademiske felt.

At studere en religion, der stammer rundt omkring det 7. århundrede, kan islamiske studier se nærmere på troen. I dag er antallet af muslimer, der følger den islamiske tro, eksploderet eksploderet. Studenter fokuserer på folkets historie, værdier og overbevisninger.

Kan nogen anden region kan matche de mange forskellige og dimension Afrika? Med imitable historie, landskab og kulturelle bidrag, tilbyder næsten ingen regioner en undersøgelse i udlandet støder, der er mere udfordrende eller mere tilfredsstillende i forhold til at studere.

Islamiske studier Afrika - Tag din Islamiske studier Afrika. Få alle PhD program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Islamiske studier, Afrika Filter

Ph.d. i studier af islam

University of Johannesburg
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
på universitet

En afhandling afsluttes om et emne valgt med instituttet og skrives under vejledning. Studerende fokuserer på et emne fra arabisk, islamiske studier, hebraisk (inklusive jødis ...

Læs mere