$close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning Islamiske studier Nordamerika - Islamiske studier -programmer Islamiske studier Nordamerika

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning. Islamiske undersøgelser udforsker troen på millioner af mennesker på forskellige kontinenter over hele kloden. Studerende kan studere islams oprindelse, grundlæggende tro og værdier af troen, og hvordan muslimer har kæmpet gennem århund… Læs mere

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Islamiske undersøgelser udforsker troen på millioner af mennesker på forskellige kontinenter over hele kloden. Studerende kan studere islams oprindelse, grundlæggende tro og værdier af troen, og hvordan muslimer har kæmpet gennem århundrederne.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

De USA kaldet USA, er en føderal republik bestående af halvtreds stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhængende stater og den føderale distrikt af Washington DC er i første Nordamerika mellem Canada og Mexico. Staten Alaska ligger i det nordvestlige Nordamerika, vest for Canadas og øst for Rusland over Beringstrædet, og staten Hawaii er en øgruppe i midten af ​​nordlige Stillehav. Landet har også fem befolkede og ni ubefolkede områder i Stillehavet og Caribien.

Fjernundervisning Islamiske studier Nordamerika - Tag din Islamiske studier Nordamerika. Få alle Fjernundervisning Islamiske studier program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
American International Theism University
Englewood, USA

Internationale konflikter, især dem, der stammer fra sammenstød mellem civilisationer, skyldes ideologien eller tankegangen, der styrer sindet hos beslutningstagerne, der fore ... +

Internationale konflikter, især dem, der stammer fra sammenstød mellem civilisationer, skyldes ideologien eller tankegangen, der styrer sindet hos beslutningstagerne, der forestiller sig, at verden skal fortsætte inden for rammerne af sammenstød mellem civilisationer. -
PhD
Fuldtid
Deltid
Arabic
på universitet
Online