PHDSTUDIES

Islamiske studier i Sydafrika - Islamiske studier-uddannelser i Sydafrika Islamiske studier

Man skal opnå to ting, når tjene en ph.d.-afhandling. Først må man forstå et bestemt emne grundigt. For det andet må man i vid udstrækning i viden om dette emne.

At forstå islamiske tro og værdier er nøglen til forståelse og samarbejde med muslimske mennesker over hele kloden. Derfor kan islamiske studier give eksponering for fortidens og nutidens historie, politik, kultur og økonomi i dette komplekse samfund.

Et land, der ligger til den sydlige spids af Afrika, Sydafrika, har en rig kultur, som du aldrig vil få nok af, mens touring eller studerer her. De sprog her omfatter Afrikaner og engelsk samt hollandsk. Den campus liv af det enorme sydafrikanske Universitet, Johannesburg eller noget andet universitet vil blive sind blæser. Du vil elske at interagere med Bantuerne her og det tropiske klima i regionen.

Islamiske studier i Sydafrika - Tag din PhD i Sydafrika. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Islamiske studier, Sydafrika Filter

Ph.d. i studier af islam

University of Johannesburg
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
på universitet

En afhandling afsluttes om et emne valgt med instituttet og skrives under vejledning. Studerende fokuserer på et emne fra arabisk, islamiske studier, hebraisk (inklusive jødis ...

Læs mere