Filter
PhD
Italien Camerino Studietype: alle Hastighed: alle

PhD Camerino - PhD-uddannelser i Camerino PhD, Camerino

Ph.d. kan variere afhængigt af institutionen og land, hvor den er tildelt. De fleste forskere forfølge en ph.d. grund af stærk motivation til at bidrage til den akademiske verden samt ægte nysgerrighed om deres valgte fagområde. 

 

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

Camerino er respekteret for sin rige historiske og kulturelle baggrund. The University of Camerino er et karakteristisk sted for de videregående uddannelser, der byder på utallige muligheder for at lære inden for arkitektur, retsvidenskab, medicin, videnskab og teknologi.

PhD Camerino - Tag din PhD i Camerino. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Italien
Camerino
Studietype
Hastighed
University of Camerino the international School of Advanced Studies

Område: videnskab og teknologi ... [+]

Område: videnskab og teknologiComputer videnskabMatematikFysiske og kemiske processer i jordsystemerTeoretisk og eksperimentel fysikComputer videnskab

Ph.d.-læseplanen i " Computer Science " er baseret på et centralt forskningstema om "modellering, analyse, formel kontrol og implementering af distribuerede systemer", der omfatter en række videnskabelige emner, herunder modellering og analyse af forretningsprocesser og serviceorienterede applikationer ; metoder og sprog til komplekse systemer og analyse, verifikation og test af distribuerede systemer.

Ph.D. studerende i datalogi er normalt tilknyttet computervidenskabsafdelingen , der er vært for en stor gruppe forskere, der er stærkt aktive inden for software engineering, formelle metoder og sikkerhed.... [-]

Italien Camerino
November 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Camerino the international School of Advanced Studies

Område: juridiske og sociale videnskaber ... [+]

Område: juridiske og sociale videnskaberCivilret og forfatningsmæssig lovlighedGrundlæggende rettigheder i det globale samfundCivilret og forfatningsmæssig lovlighed

Læreplanen Civilret og forfatningsmæssig lovlighed forfølger erhvervelse af metoder, der har til formål at udvikle teknikker til fortolkning, der er passende for kompleksiteten af ​​gældende lov evnen til at fortolke på grundlag af værdibestemmelser nationale, europæiske og internationale vedrørende privatretlige forhold omfortolkningen af ​​juridiske økonomiske relationer inden for det personistiske perspektiv eksisterende forfatningsmæssige retsorden.

Har uddybet det delikate forhold mellem substantivret og procesret, med særlig vægt på spørgsmålet om civilretlig ret og anvendelse af alternative instrumenter til den retlige proces til løsning af tvister.... [-]

Italien Camerino
November 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Camerino the international School of Advanced Studies

Område: arkitektur, design, planlægning ... [+]

Område: arkitektur, design, planlægningArkitektur, teorier og designInnovation designBæredygtig byplanlægning

Undervisningssteder - Ascoli Piceno - Satellitsted for Camerino Universitet

[-]
Italien Camerino
November 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk