PHDSTUDIES.DK

PhD L'Aquila - PhD-uddannelser i L'Aquila PhD, L'Aquila

Ph.d. er en ph.d.-grad, specielt kaldes en "læge i filosofi " grad. Det er vildledende, fordi indehavere af en ph.d. ikke nødvendigvis filosoffer (medmindre de tjent deres grad i filosofi!). Det er sagt, ph.d. modtagere er i stand til at engagere sig i tankeeksperimenter, ræsonnere om problemer og løse problemer i avancerede måder.

Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien langs Alperne.

PhD L'Aquila - Tag din PhD i L'Aquila. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Ph.d. i Urban Studies og Regional Science

GSSI - Gran Sasso Science Institute
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Italien L'Aquila

Ph.D. Programmet "Urban Studies and Regional Science" er enestående i verden. Det er et tværfagligt program beregnet til studerende fra forskellige baggrunde, herunder anvendte økonomer, økonomiske geografer, byplanlæggere og sociologer. Vores hovedforskningstemaer omfatter migration (både frivillig og tvungen), regional modstandsdygtighed (både i perifere områder og byer), viden (innovation, menneskelig kapital, kreativitet, iværksætteri) og den uformelle økonomi. Den metodologiske tilgang spænder fra mere kvalitative (case studies) teknikker til mere kvantitative (økonometriske-baserede) dem. Vi har praktikprogrammer med OECD og Europa-Kommissionen og flere samarbejder med udenlandske universiteter (herunder et Erasmus-program med London School of Economics). Vores studerende er fuldt finansieret, og vi giver dem indkvartering og måltidskuponer.

Ph.d. i astropartikelfysik

GSSI - Gran Sasso Science Institute
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Italien L'Aquila

Hovedformålet med læseplanen i Astroparticle Physics er at give indgangspunkterne og de videnskabelige og kulturelle værktøjer til at deltage med succes i forskningen i partikelfysik, atomfysik og astrofysik, høj energi astrofysik, gravitation og kosmologi. Der vil blive lagt særlig vægt på eksperimentelle og fænomenologiske aspekter. Desuden har ph.d. studerende i astropartikelfysik ved GSSI vil have en særlig mulighed for at følge og deltage i den forskning, der udføres på Gran Sasso National Laboratories (LNGS), med sit brede samfund af forskere fra hele verden.

Ph.d. i matematik i natur-, samfunds- og biovidenskab

GSSI - Gran Sasso Science Institute
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Italien L'Aquila

Ph.d.-studiet i matematik for natur-, samfunds- og livsvidenskab ved Gran Sasso Science Institute vil føre eleverne til ikke kun at håndtere de mere traditionelle aspekter af denne disciplin, såsom Pure Mathematics, Partial Differential Equations og Mathematical Physics, men også med helt nye problemer, der kræver udvikling af de mest egnede værktøjer til at håndtere kompleksiteten, såsom stokastisk analyse og beregningsmatematik.

Ph.d. i Computer Sciences

GSSI - Gran Sasso Science Institute
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Italien L'Aquila

Den principbaserede udvikling af moderne computersystemer involverer modellering og styring af interaktionerne mellem diskrete og kontinuerlige fænomener, effektivt og bæredygtigt at håndtere potentielt ubegrænsede hardware- og softwareressourcer, håndtering af usikkerhed og behovet for at uddybe i realtid massive mængder data. Det er vores tankegang, der imødekommer disse udfordringer, kræver, at man udvikler en tværfaglig viden, som skal være baseret på faste modellerings- og resonansfunktioner. Derfor er hovedformålet med vores ph.d. Undersøgelser er at give eleverne mulighed for at udvikle disse evner og at anvende dem på forskningsudfordringer inden for datalogi. Til dette formål tilbyder vi vores kandidatstuderende introduktionskurser, der giver den nødvendige formelle baggrund og specialiserede kurser, der introducerer eleverne til de nyeste udviklinger inden for Reaktive Systemer, Software Engineering og Algoritmiske Aspekter af Computer og Sociale Netværk.

International ph.d. i ledelse - innovation, bæredygtighed og sundhedspleje

Scuola Superiore Sant'Anna
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Italien Pisa L'Aquila + 1 mere

Den internationale Ph.D. i Management er opdelt i to forskellige studieordninger: "Innovation, Bæredygtighed og Sundhed" og "Change og kompleksitet Management".