Filter
PhD
Italien Milan Studietype: alle Hastighed: alle

PhD Milan - PhD-uddannelser i Milan PhD, Milan

Man skal opnå to ting, når tjene en ph.d.-afhandling. Først må man forstå et bestemt emne grundigt. For det andet må man i vid udstrækning i viden om dette emne.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

For alle dem, der er interesseret i at studere mode og de nyeste trends Milan er det bedste sted at gå. Det har alle de gode uddannelsesinstitutioner, der giver god kvalitet uddannelse til en rimelig pris. Universitetet i Milano og Polytechnic University i Milano er nogle af de kendte universiteter.

PhD Milan - Tag din PhD i Milan. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Italien
Milan
Studietype
Hastighed
United International Business Schools

Vores akademiske kalender er baseret på et kvartssystem (1 kvartal = 10 uger). På grund af programmets fleksible struktur og modulære design er der flere startdatoer i be ... [+]

. Opnå dit fulde personlige potentiale med vores ph.d.-programFleksible studieprogrammer

Vores fleksible studieprogrammer er baseret på den amerikanske model for videregående uddannelse , så de studerende kan vælge deres kurser baseret på kursuskrav, tidligere studier, aktuelle interesser og fremtidige ambitioner .

United International Business Schools ( UIBS )

Siden 2002 er der dedikeret tværkulturel uddannelse med et globalt perspektiv, United International Business Schools ( UIBS ) er en uafhængig privat uddannelsesinstitution med campusser i Europa og Asien. UIBS tilbyder fleksible forretnings- og ledelsesstudier på bachelor- og bacheloruddannelsen ( Master / MBA og Doctor / DBA ), der fører til private (programmatisk akkrediterede) grader og til amerikansk regionalt akkrediterede og europæiske statslige anerkendte grader i samarbejde med vores akademiske partnere.... [-]

Italien Milan
Februar 2020
Engelsk
Deltid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University Vita-Salute San Raffaele

San Raffaele-universitetet, der er bedst placeret blandt forskningsuniversiteterne i Italien, tilbyder en ph.d. program, der sigter mod at give fremragende vejledning, st ... [+]

San Raffaele-universitetet, der er bedst placeret blandt forskningsuniversiteterne i Italien, tilbyder en ph.d. program, der sigter mod at give fremragende vejledning, støtte og træning til kandidater, der er interesseret i at forstå de molekylære processer, der ligger til grund for menneskelige sygdomme, og i at designe nye tilgange til deres behandling.

Ph.D. Kursus i molekylær medicin fungerer inden for San Raffaele Scientific Institute, et af de største biomedicinske forskningsmiljøer i Italien og velkendt internationalt.

Afslutning kræver 36 måneders fuldtidsstudier og giver de studerende mulighed for at påtage sig et større forskningsprojekt i et af de over 100 forskningslaboratorier, der findes i vores institut. Uddannelse og mentoring tilbyder studerende individualiseret faglig udvikling og en indgangsport til grundlæggende, kliniske og industrielle karrierer.... [-]

Italien Milan
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk