PHDSTUDIES

Japanske studier London - Japanske studier-uddannelser i London Japanske studier, London

Den mest populære doktorgrad er dr.phil eller Ph.D. Ph.d og andre studieaktiviteter doktorgrader forbereder kandidatstuderende til at lancere nye planer, der føjer til den fælles videnbase af feltet. Kandidater til og indehavere af Ph.D. ofte søger erhverv, som professorer og forskere, men mange også gå videre til forskellige roller i de velgørende, offentlige og private sektor.

Området for japanske studier indebærer udforskning af Japan, både tidligere og nutidens folk, sprog, kultur og forretning. Studerende kan vælge at indarbejde disse færdigheder i karriere inden for områder som regering, udenrigsanliggender, erhvervslivet, uddannelse eller turisme.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

London er hovedstaden i England, den mest folkerige region, og hvor kongefamilien bor. Det har den største koncentration af videregående uddannelser i Europa med 412.000 studerende på 43 universiteter.

Japanske studier London - Tag din PhD i London. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Japanske studier, London Filter

Forskning Grader (MPhil / PhD) i japanske og koreanske studier

SOAS University of London
Master
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Afdelingen er i stand til at føre tilsyn med MPhil og ph.d.-grader ved forskning og speciale i en lang række kulturelle og sproglige emner. Påtænkte forskerstuderende skal ikk ...

Læs mere