PHDSTUDIES

Journalistik og massekommunikation i Colombia - Journalistik og massekommunikation-uddannelser i Colombia Journalistik og massekommunikation

Man skal opnå to ting, når tjene en ph.d.-afhandling. Først må man forstå et bestemt emne grundigt. For det andet må man i vid udstrækning i viden om dette emne.

Feltet af journalistik kræver fagfolk villige til at opsøge information og videresende det til offentligheden gennem avisartikler eller radio- og tv-udsendelser. Journalistik er et felt, der kræver enkeltpersoner til at blive tilrettelagt, hårdtarbejdende og detalje-orienteret.

Colombia er en virkelig alsidig og enestående land, som ligger i det nordvestlige hjørne af Sydamerika. Med venlige mennesker, eksotiske landskaber og kosmopolitiske byer, er Colombia sikkert sted at lære spansk.

Journalistik og massekommunikation i Colombia - Tag din PhD i Colombia. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Journalistik og massekommunikation, Colombia Filter

Doktorgrad i kommunikation, sprog og information

Pontificia Universidad Javeriana
PhD
<
Fuldtid
<
8 semestre
Spanish (Colombia)
på universitet

Doktorgrad i kommunikation, sprog og information, der tilbydes af Pontificia Universidad Javeriana er en avanceret forskningsplatform af inter- og tværfaglig karakter i sammen ...

Læs mere