PHDSTUDIES

Journalistik og massekommunikation Canterbury - Journalistik og massekommunikation-uddannelser i Canterbury Journalistik og massekommunikation, Canterbury

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Journalistik refererer til at skrive om aktuelle begivenheder for broadcast nyheder på radio eller fjernsyn, eller trykte artikler til aviser og andre publikationer. Journalister bidrage til at stimulere og engagere offentligheden og hjælpe informere læserne og seerne af verden omkring dem.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Canterbury er en historisk katedral by, og navnet betyder "Kent folk 's højborg ". Det er hjemsted for fire universiteter og flere andre højere læreanstalter, der dækker 25% af den voksne befolkning i Canterbury.

Journalistik og massekommunikation Canterbury - Tag din PhD i Canterbury. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Journalistik og massekommunikation, Canterbury Filter

Ph.d. i Digital Arts

University of Kent, School of Engineering and Digital Arts
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
på universitet

Skolen udfører højkvalitativ national og international forskning af høj kvalitet og tilbyder fremragende muligheder for kandidatstudier, der kombinerer moderne teknik og tekno ...

Læs mere