53 Ph.D. Programmer i Journalistik og massekommunikation 2024

Ph.D. Programmer i Journalistik og massekommunikation 2024Filter
    • Prague, Tjekkiet

    Fuldtid

    3 år

    Blandet, Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    En ph.d. ved forskning svarer til en konventionel Ph.D. men anerkender forskningsarbejde udført af iværksættervirksomheder og akademiske organisationer, der fører til nye og publicerbare resultater. En UNYP Ph.D. ved forskning kræver normalt mindst tre år, i hvilken periode der skal være tre publikationer, i litteratur godkendt af University of Bolton. Disse publikationer skal være i relation til den studerendes speciale og ekspertise og skal udvikle den studerendes viden om emnet. Prisen på denne Ph.D. er udelukkende baseret på disse tre udgivne værker og belønner som sådan løbende aktiviteter snarere end yderligere arbejde.

    • Başakşehir, Tyrkiet

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Ibn Haldun University's ph.d.-program i nye medier og kommunikation giver teoretisk information om nye medier og kommunikation med praktiske anvendelser for at opfylde branchespecifikke forventninger og krav og opfylde feltets akademiske behov. Studerende, der er indskrevet i programmet, vil blive involveret i ph.d.-processen ved at gennemføre teoretiske og praktiske kurser på ph.d.-niveau i to år.

    • Hamilton, Canada

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    De udfordringer, vi står over for i dag - social og miljømæssig uretfærdighed, klimaforandringer, usikker arbejde, overvågning og en krympende offentlig sfære - er store, komplekse og mangesidige. Blandt deres mange andre dimensioner er det spørgsmål om kommunikation og kultur, der kræver et presserende engagement. Ph.D. inden for kommunikation, nye medier og kulturstudier (CNMCS) er til kreative studerende, der omfavner kompleksitet, elsker svære spørgsmål og sult efter intellektuel, kunstnerisk og pædagogisk risikotagning, der er drevet mod positiv social forandring.

    • Hong Kong, Hongkong

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Fellowship leverer et årligt stipendium HK $ 319.200 (ca. US $ 40.900) til hver tildelte i op til tre år. PolyU klatrer til 75. i QS World University Ranking 2021 og 45th i Lingvistik i QS World University Ranking efter emne 2020. Vi inviterer studerende med akademisk ekspertise og er interesseret i at udføre banebrydende forskning inden for vores forskningsområder til at anvende.

    • Lisbon, Portugal

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk, Portugisisk

    • Kaunas, Litauen

    Fuldtid, Deltid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Ph.d.-studiet i kommunikation og information på Vytautas Magnus University (VMU) i Kaunas (Litauen) sigter mod at løse presserende problemer inden for det moderne og dynamisk udviklende medie- og kommunikationsområde, som er formet af politisk-økonomiske, sociokulturelle og teknologiske faktorer, og udforsker medieinfluerede samfundsmæssige transformationer og kommunikativ indvirkning på individer, grupper og sociale dimensioner.

    • Richardson, USA

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Ph.D. program i kunst, teknologi og ny kommunikation (ATEC) er designet til dem, der ønsker at engagere sig i dybt stipendium eller at udvikle kunstneriske, kulturelle eller kommercielle anvendelser af digital teknologi og nye medier. Med en forskellig gruppe af fakulteter og en læseplan, der integrerer videnskabelig undersøgelse med kreativ praksis, kultiverer ATEC kreative lærde, videnskabelige praktikere og tværfaglige forskere.

    • Lucca, Italien

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    • Barcelona, Spanien
    • Brussels, Belgien
    • + 7 more

    Fuldtid

    2 år

    Blandet, På campus

    Engelsk

    Ph.D. - Doktor i filosofi i kommunikationsstudier (60 studiepoeng)

    • London, Det Forenede Kongerige
    • Bologna, Italien

    Fuldtid

    24 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    I denne sociale medie-relaterede læreplan forventes det, at eleven udforsker, hvordan man strategisk kan oprette og distribuere et mærkes indhold på tværs af en række forskellige sociale netværk. Sociale mediechefer har til opgave at repræsentere en virksomhed på tværs af sociale kanaler som brandets eneste stemme.

    • Kaunas, Litauen

    Fuldtid, Deltid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    • Newcastle upon Tyne, Det Forenede Kongerige

    På campus

    Engelsk

    Vores digitale medieforskning er forpligtet til transdisciplinaritet, kreativ digital praksis, krydsfeltet mellem kunst og videnskab, sociale teknologier og offentligt engagement. Digital Media PhD er en del af studiet i Fine Art. Vi tilbyder ph.d.-vejledning inden for to hovedområder af digitale medier.

    • Central African Republic Online, Centralafrikanske Republik
    • Gambia Online, Gambia

    Fuldtid

    18 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    EUCLID online Ph.D. i undervisningsdesign og åben læring tager udfordringen op med at tilbyde et omfattende ph.d.-program i krydsfeltet mellem tre specialiserede videns- og anvendelsesområder: (1) åben læring i alle organisationer (2) online uddannelse i en universitetssammenhæng, og (3) tværfaglige udfordringer inden for pædagogik, andragogik og informationsteknologi.

    • Johannesburg, Sydafrika

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Ph.d.-studiet omfatter en speciale, der giver et originalt bidrag til området journalistik om et emne valgt i samråd med institutformanden. Der kræves maksimalt fire avancerede seminarer om relevante aspekter af emnet for studiet og en mundtlig eksamen (svarende til to papirer, der hver består af fire moduler) som foreskrevet i bogen om almindelig regulering. En forskningsartikel, der er egnet til offentliggørelse i et akademisk tidsskrift, er også påkrævet.

    • London, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Medie- og filmstudier på SOAS har et ekspanderende program for doktorgradsundersøgelser med i øjeblikket tredive forskningsstuderende. Vores forskerstuderende arbejder med en usædvanlig bred vifte af emner, både teoretiske og empiriske, med omkring halvdelen kommer fra Afrika, Mellemøsten og Asien og halvdelen fra Europa og Nordamerika. Centret lægger vægt på erhvervelse af kritiske teoretiske færdigheder og dybdegående regional, sproglig og kulturel viden om medier og filmformer og praksis.