PHDSTUDIES

Jura i Cypern - Jura-uddannelser i Cypern Jura

Optjening en Ph.D. kræver udvidet undersøgelse og intens mental anstrengelse. En ph.d. er en akademisk undersøgelse, hvor du koncentrerer i fire til seks år efter, at få din kandidatgrad, og det fører, hvis det lykkes, til en ph.d.-grad, den højeste akademiske grad.

Som folk rundt omkring i verden bliver mere og mere forbundet med hinanden, virkningerne af ret og forskrifter nå længere end nogensinde. Derfor dem, der ønsker at gå ind i dette juridiske område ofte dyrker en baggrund i internationale undersøgelser.

Cypern har en subsidieret og de studerende-venlige videregående uddannelser. Det har tre offentlige og fire private universiteter. Regeringen universiteter er University of Cyprus, Open University of Cyprus og Cypern University of Technology. Landet har et internationalt samfund dermed sprogbarriere måske ikke være en udfordring for de studerende.

Jura i Cypern - Tag din PhD i Cypern. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Jura, Cypern Filter

Ph.d. i kriminologi

University of Nicosia
Cypern, Nicosia + 2 Mere
PhD
September 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
Græsk
på universitet

Formålet med ph.d.-uddannelsen er at give de studerende en sammenhængende og intellektuelt udfordrende grad, der forbereder dem til at udføre forskning blandt de mange aspekte ...

Læs mere