PHDSTUDIES

Jura i Det Forenede Kongerige - Jura-uddannelser i Det Forenede Kongerige Jura

Ph.d. kan variere afhængigt af institutionen og land, hvor den er tildelt. De fleste forskere forfølge en ph.d. grund af stærk motivation til at bidrage til den akademiske verden samt ægte nysgerrighed om deres valgte fagområde. 

 

Afhængig af ens præferencer, blive professionel i love og regler kan føre en til en række forskellige underafdelinger. Blandt de mest populære af disse specialer er erhvervsret, regulatoriske teori og internationale relationer.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Jura i Det Forenede Kongerige - Tag din PhD i Det Forenede Kongerige. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

3 Resultater i Jura, Det Forenede Kongerige Filter

Doktor i filosofi (ph.d.) i international ret

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Italiensk
Online

Læringsfærdighederne på afstand fra Det fakultet for kunst

Læs mere

Ph.d. (Juridisk Skole)

University of Bradford
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;7 år
Engelsk
på universitet

Vores lov PhD-program giver dig mulighed for at udføre juridisk forskning under tilsyn af vores internationale, erfarne og højt engagerede fakultet.

Læs mere

Doctor of Philosophy (Ph.D) i kriminologi

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Italiensk
Online

En forskningsafhandling til dette program skal analysere alle aspekter af kriminologi, herunder kriminelle mønstre, årsager, metoder og udvikling af teori samt forbrydelser i ...

Læs mere