Filter
PhD
Kasakhstan Almaty Studietype: alle Hastighed: alle

PhD Almaty - PhD-uddannelser i Almaty PhD, Almaty

Ph.d. er en ph.d.-grad, specielt kaldes en "læge i filosofi " grad. Det er vildledende, fordi indehavere af en ph.d. ikke nødvendigvis filosoffer (medmindre de tjent deres grad i filosofi!). Det er sagt, ph.d. modtagere er i stand til at engagere sig i tankeeksperimenter, ræsonnere om problemer og løse problemer i avancerede måder.

Republikken Kasakhstan er et land er Centralasien. Det er den største indlandsstat. Uddannelsessystemet er universel og obligatorisk. Den er opdelt i 3 faser, nemlig: primære (formularer 1-4), grundlæggende generelle (formularer 5-9) og senior niveau uddannelse (formularer 10-11 eller 12).

Den største by i Kasakhstan, er Almaty kendt for sine gode internationale universiteter og deres tilhørsforhold med amerikansk universitet, såsom kasakhiske-American University. Alle dem, der ikke har råd til at gå til dyre internationale universiteter kan studere i Almaty.

PhD Almaty - Tag din PhD i Almaty. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Kasakhstan
Almaty
Studietype
Hastighed
Kazakh British Technical University (KBTU)

- ... [+]

-

[-]
Kasakhstan Almaty
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk