Filter
PhD
Kasakhstan Almaty Studietype: alle Hastighed: alle

PhD Almaty - PhD-uddannelser i Almaty PhD, Almaty

Ph.d. er en ph.d.-grad, specielt kaldes en "læge i filosofi " grad. Det er vildledende, fordi indehavere af en ph.d. ikke nødvendigvis filosoffer (medmindre de tjent deres grad i filosofi!). Det er sagt, ph.d. modtagere er i stand til at engagere sig i tankeeksperimenter, ræsonnere om problemer og løse problemer i avancerede måder.

Republikken Kasakhstan er et land er Centralasien. Det er den største indlandsstat. Uddannelsessystemet er universel og obligatorisk. Den er opdelt i 3 faser, nemlig: primære (formularer 1-4), grundlæggende generelle (formularer 5-9) og senior niveau uddannelse (formularer 10-11 eller 12).

Den største by i Kasakhstan, er Almaty kendt for sine gode internationale universiteter og deres tilhørsforhold med amerikansk universitet, såsom kasakhiske-American University. Alle dem, der ikke har råd til at gå til dyre internationale universiteter kan studere i Almaty.

PhD Almaty - Tag din PhD i Almaty. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Kasakhstan
Almaty
Studietype
Hastighed
Kazakh British Technical University (KBTU)

Doktorsuddannelse på speciale "Matematisk og Computer Modeling" er skabt til yderligere uafhængig forskning og forsvar af en ph.d.-afhandling på universitetet. Inden for ... [+]

Doktorsuddannelse på speciale "Matematisk og Computer Modeling" er skabt til yderligere uafhængig forskning og forsvar af en ph.d.-afhandling på universitetet. Inden for rammerne af kurset studerer ph.d.-studerende klassiske og moderne matematiske metoder, såsom metoder til funktionel analyse, matematiske modeller af fysiske processer, et mere avanceret forløb af differentialekvationer, især afledte ligninger mv. Desuden er kurser på højproduktive beregninger og computermodellering er givet. Specialeafdeling for forsvar af ph.d.-afhandlinger om specialitet "Matematisk og Computer Modeling" fungerer på vores universitet.

Mål og mål

Der er en uddannelse af kompetente specialister inden for matematisk og computer modellering. I den retning har fakultetet til formål at opgradere kvaliteten af uddannelsesprocessen ved at gennemføre moderne metoder og træningsteknikker, ajourføre og skabe nye matematiske kurser, der opfylder kravene i en voksende økonomi i Republikken Kasakhstan.... [-]

Kasakhstan Almaty
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk