PHDSTUDIES

Deltid Kemiteknologi Afrika - Kemiteknologi -programmer Kemiteknologi Afrika

Ph.d. er en ph.d.-grad, specielt kaldes en "læge i filosofi " grad. Det er vildledende, fordi indehavere af en ph.d. ikke nødvendigvis filosoffer (medmindre de tjent deres grad i filosofi!). Det er sagt, ph.d. modtagere er i stand til at engagere sig i tankeeksperimenter, ræsonnere om problemer og løse problemer i avancerede måder.

Selv hvis du vælger East Afrikas mytologiske, fortryllende Tanzania, Senegal, jord af Teranga eller Sydafrika, med sin brede muligheder for at suge i og tjene, forskning i Afrika vil være overvældende.

Deltid Kemiteknologi Afrika - Tag din Kemiteknologi Afrika. Få alle Deltid Kemiteknologi program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Kemiteknologi, Afrika Filter

Ph.d. i kemiteknik

University of Johannesburg
PhD
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Engelsk
på universitet

Chemical Engineering Technology fokuserer på håndtering, analyse, overvågning, egenskaber og bearbejdning af en lang række materialer såsom kemikalier, forbindelser, pastaer, ...

Læs mere

Ph.d.-kemiteknik

Botswana International University Of Science And Technology
PhD
Engelsk
på universitet

Programmet tillader kandidater gennem forskning at specialisere sig inden for områder af analyse og design i specialiserede aspekter af kemiteknologi.

Læs mere