PHDSTUDIES

Deltid Kemiteknologi Santa Cruz de Tenerife - Kemiteknologi -uddannelser i Santa Cruz de Tenerife Kemiteknologi , Santa Cruz de Tenerife

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Deltid Kemiteknologi Santa Cruz de Tenerife - Tag din Kemiteknologi i Santa Cruz de Tenerife. Få alle Kemiteknologi program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Kemiteknologi, Santa Cruz de Tenerife Filter

Doktorgrad i Kemi og Kemiteknologi

Universidad de La Laguna
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Spansk
Engelsk
på universitet

Ph.d.-studier inden for kemi og kemiteknik tager sigte på avanceret træning inden for kemi og kemiteknik og giver fremtidige læger mulighed for selvstændigt at udvikle forskni ...

Læs mere