Filter
PhD
Kina Gansu Gansu Studietype: alle Hastighed: alle

PhD Gansu - PhD-uddannelser i Gansu PhD, Gansu

Man skal opnå to ting, når tjene en ph.d.-afhandling. Først må man forstå et bestemt emne grundigt. For det andet må man i vid udstrækning i viden om dette emne.

Undervisningsministeriet kører uddannelse i Kina. Regeringen ofte giver delvis støtte til de videregående uddannelser i de tekniske og offentlige universiteter. Den kinesiske regering har også udviklet akademiske pensum, der giver de studerende med faglige færdigheder til at pleje deres talenter.

PhD Gansu - Tag din PhD i Gansu. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Kina
Gansu
Studietype
Hastighed
Lanzhou University

Med programmet længde på 3-4 akademiske år, udbydes ph.d.-uddannelser i kinesisk generelt, mens nogle engelsksprogede programmer er også tilgængelige. Kandidater, der opf ... [+]

Ph.d.-uddannelser Med programmet længde på 3-4 akademiske år, udbydes ph.d.-uddannelser i kinesisk generelt, mens nogle engelsksprogede programmer er også tilgængelige. Kandidater, der opfylder alle grad krav vil blive tildelt doktorgraden.

Klik her at finde den Ph.d.-uddannelser liste

Ansøgere opfordres til at kontakte deres potentielle vejledere før ansøgning og forventes at vedlægge i deres ansøgning pakke med Formular til provisoriske Accept af International Student ved LZU professor.

Begyndelsen af ​​programmerne Ph.d.-uddannelser i Lanzhou Universitet formodes at starte i midten af ​​september. For den nøjagtige dato, henvises til optagelse varsel. ... [-]
Kina Lanzhou
September 2019
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk