27 Ph.D. Programmer i Kina for 2024

Ph.D. Programmer i Kina for 2024Filter
    • Hangzhou, Kina

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Westlake University Ph.D. in Mathematics-programmet giver støtte og forskning i forstyrrende teknologier og innovation inden for big data, kunstig intelligens, kvantecomputere, biovidenskab, medicin, fremstilling og andre områder. Matematikforskning omfatter løsning af grundlæggende problemer inden for talteori, algebra, geometri, analyse, topologi, ligninger, sandsynlighed og matematisk fysik og deres anvendelse på andre områder inden for statistik, matematisk modellering, videnskabelig databehandling og original banebrydende forskning inden for anvendt videnskab.

    • Shenzhen, Kina

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Programmet er designet til studerende, der ønsker at forfølge en højere grad inden for det brede område af anvendt psykologi inden for rammerne af menneskelig levetidsudvikling (menneskelig kognitiv udvikling og menneskelig karriereudvikling) og med forskningsfokus på kognitiv udvikling, beslutningstagning og mental sundhed i informationsalderen.

    • Hangzhou, Kina

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Fudan University er et omfattende tværfagligt forskningsuniversitet beliggende i Shanghai, Kina, med mange højt rangerede hovedfag og programmer. Fudan er medlem af C9 League, Universities 21, og Association of Pacific Rim Universities (APRU). I løbet af de sidste hundrede år har Fudan University opnået bemærkelsesværdige resultater inden for videnskabelig forskning, socialt engagement, international udveksling og innovation.

    • Hangzhou, Kina

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    School of Engineering er dedikeret til at skubbe grænserne for forskning i anvendt videnskab og til at udvikle nye teknologier, der kan fremme menneskelig velvære og miljømæssig bæredygtighed. Ingeniørskolens ph.d. i Electronic Science and Technology-programmet træner ph.d.-studerende i banebrydende tværfaglig forskning og teknologi og rekrutterer aktivt toptalent fra hele verden.

    • Dalian, Kina

    Fuldtid

    På campus

    Kinesisk

    Ph.D. in Light Industrial Technology & Engineering

    • Dalian, Kina

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Kinesisk

    Ph.D. in Food Science & Engineering

    • Dalian, Kina

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Kinesisk

    Ph.D. in Textile Science & Engineering

    • Nanjing, Kina

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    PhD i Information og kommunikation Engineering

    • Harbin, Kina

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    Denne Nuclear Energy Science and Engineering speciale blev grundlagt i 2000. Formålet med dette speciale er uddannelse af studerende, der skal på højt niveau professionelle talenter, beherskelse af den grundlæggende teori om Engineering Thermo-fysik og nukleare ...

    • Paris, Frankrig
    • London, Det Forenede Kongerige
    • + 5 more

    På campus

    Engelsk

    • Beijing, Kina

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk, Kinesisk

    Geofysik har at gøre med jordens fysik og dens omgivende atmosfære og anvender fysikkens teori og metode kombineret med geologi, atmosfærisk videnskab, havvidenskab og astronomi til at opdage alle former for geofysiske felter (såsom jordens magnetfelt, elektrisk felt, tyngdekraftsfelt og seismisk bølgefelt, temperaturfelt, jordens indre stråling, atmosfære og plasmastrålingsfelt, højt elektromagnetisk felt osv.) ved hjælp af moderne videnskab og teknologi. Du vil lære at bruge sådanne geofysiske felter til at opnå nyttig information, der bruges under efterforskning, boring og produktion af kulbrinter.

    • Wucheng District, Kina

    Ph.d. i matematikuddannelsen uddanner studerende til karriere, der forfølger forskning i enten akademi eller industri. Programmet giver streng klasseundervisning i teorien om matematik og i dens anvendelser til en bred vifte af discipliner. Det giver de studerende mulighed for at arbejde med fakultetet om avancerede forskningsemner over en bred vifte af teoretiske og anvendte emner.

    • Lanzhou, Kina

    På campus

    Med udgangspunkt i forskellige internationale samarbejdsformer og kommunikation lægger LUSMs doktorgradsprogrammer stor vægt på reformen af administrationssystemet i Kina, den offentlige administration i det vestlige Kina og andre vigtige offentlige politikker. Flere specialiseringer er blevet dannet, herunder evaluering og styring af regeringens præstationer, udvikling af etnisk administration i det vestlige Kina, bæredygtig udviklingspolitik og regeringsadministration i det vestlige Kina, forholdet mellem regeringer og virksomheder osv. To forskningsinstitutter på universitetsniveau er dannet på platformen af disse programmer, herunder China Center for Government Performance and Evaluation, og Center for Public Administration i det vestlige Kina. Programmer - Offentlig administration

    • Wuhan, Kina

    På campus

    Formålet med dette specialprogram er at producere en ny, kreativ type talentfuld lærd, hvis tanker er sunde og med den fulde udvikling af moral, visdom, fysik og æstetik. Kvalificerede kandidater fra dette program forventes at være udstyret med fin akademisk uddannelse, der har en bred vifte af teoretisk grundlag og systematisk uddyber viden inden for arkæologi, som forstår og er fortrolig med både de tidligere forskningsresultater og grænsen for faglig viden.

    • Shanghai, Kina

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Kinesisk, Engelsk

    Kemiteknik og teknologi er en af de første batches af den nationale nøgledisciplin. Skolen for kemiteknik er den vigtigste støtteenhed for disciplinen inden for kemiteknik og teknologi i ECUST. Skolen har den første batch af nationale doktor- og kandidatuddannelser i kemiteknik og kemisk teknologi. De nuværende vigtigste videnskabelige forskningsinstruktioner inkluderer kemisk reaktionsteknik, kemisk separeringsteknik, kemisk procesintensificering, kemisk termodynamik, olie- og gasforarbejdning, kulstof-I-kemisk industri, energikemiteknik, materialekemiteknik, kemisk produktteknik og computermolekylær simulering.