close

Filtre

Se resultater

Kinesisk-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

Normalt anerkendt som det højeste uddannelsesniveau, en studerende kan opnå, en doktor i filosofi eller ph.d., er en grad, som nogle mennesker forfølger efter et kandidatuddannelse. Det kræver normalt en grundig afhandling eller afhandling efter omfattende forskning og studier og tager tre til seks år at opnå. Hvad er en ph.d. på kinesisk? At tjene en avanceret grad som denne består af d… Læs mere

Normalt anerkendt som det højeste uddannelsesniveau, en studerende kan opnå, en doktor i filosofi eller ph.d., er en grad, som nogle mennesker forfølger efter et kandidatuddannelse. Det kræver normalt en grundig afhandling eller afhandling efter omfattende forskning og studier og tager tre til seks år at opnå.

Hvad er en ph.d. på kinesisk? At tjene en avanceret grad som denne består af dybtgående forskning i en bestemt kinesisk koncentration. Studerende, der deltager i dette postgraduate program, studerer ofte sprogets komplicationer, som f.eks. Syntaks og udtale. Undersøgelser omfatter typisk også detaljerede anmeldelser af litteratur, der spænder fra klassisk til moderne, med nogle koncentrationer, der fokuserer på historie, kunst eller andre områder vedrørende kinesisk kultur.

Udover højere akademiske legitimationsoplysninger lærer de fleste deltagere i denne type program også, hvordan man styrer tid effektivt, finder innovative løsninger på problemer og kommunikerer både mundtligt og skriftligt. Disse færdigheder kan finde anvendelse på ethvert område af liv, professionel eller på anden måde.

En ph.d. i kinesisk kan svinge i prisfastsættelse afhængigt af land, skole og længde af programmet. For fuldt ud at forstå omkostningerne forbundet med denne type undersøgelse, kontakt potentielle interesserede skoler og spørg direkte om indlæggelser og undervisning.

Der er mange karriereveje, som en person med en ph.d. i kinesisk kan forfølge. Mange elever går på arbejde som tolke eller oversættere. Andre lærer engelsk til kinesiske studerende, mens nogle bliver gymnasielærere, universitetsprofessorer eller forskningsassistenter. Endnu andre finder regeringstjenester som politikanalytikere eller internationale rådgivere.

Ph.d.-uddannelser i dette specifikke felt tilbydes af en række institutioner rundt om i verden. Nogle universiteter tillader off-campus-undersøgelse, hvilket kan vise sig meget praktisk for dem, der har brug for fleksibilitet i planen. For at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
香港嶺南大學
Tuen Mun, Hongkong

Lingnan tilbyder nu ph.d.-programmer på kinesisk for ansøgere, der ønsker at forske på forskellige områder.

Lingnan tilbyder nu ph.d.-programmer på kinesisk for ansøgere, der ønsker at forske på forskellige områder. -
PhD
Fuldtid
30 - 72 måneder
Engelsk
på universitet
 
SOAS University of London
London, Det Forenede Kongerige

Afdelingen er i stand til at føre tilsyn med MPhil og ph.d.-grader ved forskning og speciale i en lang række kulturelle og sproglige emner. Påtænkte forskerstuderende bør ikke ... +

Afdelingen er i stand til at føre tilsyn med MPhil og ph.d.-grader ved forskning og speciale i en lang række kulturelle og sproglige emner. Påtænkte forskerstuderende bør ikke føle sig tvunget til at begrænse deres valg af emner til dem, der er angivet mod navne på nuværende medarbejdere (postgraduate studerende har for nylig arbejdet med så forskellige emner som farvesymbolik i gamle kinesiske tekster, kinesisk biograf og kinesisk braille-systemer, og oversættelsesundersøgelser). Om nødvendigt kan der arrangeres fælles tilsyn med lærere fra andre afdelinger i SOAS . Forskning udført på MPhil- og ph.d.-niveau er baseret på litterært, dokumentarfilm og arkivmateriale på områdets sprog og / eller på feltarbejde udført på disse sprog. -
Master PhD
Fuldtid
Deltid
3 år
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her