PHDSTUDIES

Klassiske studier-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

For at opnå personlige og karrieremæssige mål beslutter folk ofte at arbejde for at opnå en ph.d. Denne type grad kan hjælpe eleverne til at stige til toppen som eksperter på deres områder.

Hvad er en ph.d. i klassiske studier? Dette kandidatuddannelse fokuserer typisk på den tværfaglige undersøgelse af klassiske græske og romerske civilisationer. Kurserne kan dække en bred vifte af emner, fra historie, kunst og litteratur fra den antikke tid til drama, regering og retorik. Kurser kan adressere de historiske og moderne virkninger af civilisationerne. Der kan også lægges vægt på gamle sprog og kulturer, både græsk og romersk. Sprogene kan studeres fra et historisk perspektiv såvel som med moderne sproglige studieteknikker.

Bortset fra at erhverve viden, der er specifik for deres fagområder, kan eleverne være i stand til at finpudse deres kommunikations- og ledelsesmæssige færdigheder. De kan også udvikle evnen til at tænke kritisk under mastering debat og retorik.

Den tid det tager at afslutte programmet vil være afhængig af studiet og den studerende, men de fleste programmer har et minimum antal semester timer krav, som kan omfatte en afsluttende afhandling. Afhængigt af længden varierer omkostningerne meget, så eleverne skal sørge for at få specifikke oplysninger om undervisning og afgifter involveret.

Studerende, der optager en ph.d. i klassiske studier, kan bredt anerkendes som eksperter på dette område. Primært er de udstyret til videnskabeligt arbejde på et kollegium eller universitet, hvor de også kan offentliggøre faglige artikler inden for deres specialisering. Professionelle lærde kan blive professorer på et universitet eller college, lærere på en offentlig skole eller private akademi, læreplanudviklere eller forfattere.

Mange programmer har nogle onlineklasse muligheder, og campuskurser er også tilgængelige på en række skoler over hele verden. For at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

1 Resultater i Klassiske studier Filter

Ph.d. i klassikere

The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
på universitet

Ph.d. i Classics giver dig mulighed for at studere Classics på et avanceret niveau gennem uafhængig forskning. Classics ved University of Edinburgh, med sin brede vifte af vej ...

Læs mere