PHDSTUDIES

Kommunikation i Demokratiske Republik Congo - Kommunikation-uddannelser i Demokratiske Republik Congo Kommunikation

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Kommunikation klasser hjælpe eleverne med at opbygge en bred vifte af meget værdifulde færdigheder, der åbner op en række karrieremuligheder i de kommende år. Disse færdigheder er meget efterspurgt på tværs af flere brancher, hvilket betyder studerende kan have en enestående frihed, når det kommer til at vælge et job.

Studerende, der kan lide at lære om kultur-specifikke retter og underholdning kan nyde at gå i skole i Congo DRC (Zaire), som mad og musik er to af landets 's mest populære tidsfordriv. Hundredvis af forskellige etniciteter ringe til det land hjem, og fransk er den mest almindelige af de 242 talte sprog.

Kommunikation i Demokratiske Republik Congo - Tag din PhD i Demokratiske Republik Congo. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Kommunikation, Demokratiske Republik Congo Filter

Phd i sociale kommunikation

L’Université Catholique Du Congo
PhD
<
Fuldtid
Fransk
på universitet

På kandidatniveau, kan eleverne tilegne sig den kvaliteter kandidat of Advanced Studies, Læge og Fellow of Higher Education i Social Communications.

Læs mere