PHDSTUDIES

Kompositionsstudier Nordamerika - Kompositionsstudier-programmer Kompositionsstudier Nordamerika

Ph.d. kan variere afhængigt af institutionen og land, hvor den er tildelt. De fleste forskere forfølge en ph.d. grund af stærk motivation til at bidrage til den akademiske verden samt ægte nysgerrighed om deres valgte fagområde. 

 

Sammensætningsstudier fokuserer på forskellige former for skrivning, stadier af skriveprocessen og forskellige former for det skriftlige produkt (konklusion, afhandling, citater osv.). Sammensætningsundersøgelser er normalt en del af kerneundersøgelser og kan kræves af freshman level studerende.

De Forenede Stater er placeret på kontinentet i Nordamerika. Det er den tredje største land efter størrelse i verden. Den har en forholdsvis kort historie i forhold til andre verdens nationer, har en af ​​verdens 's største økonomier, og har en af ​​verdens ' s mest forskellige befolkningsgrupper.

Kompositionsstudier Nordamerika - Tag din Kompositionsstudier Nordamerika. Få alle PhD program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Kompositionsstudier, Nordamerika Filter

Ph.d. i engelsk-retorik, skrivning og kultur

North Dakota State University - Graduate School
PhD
Aug 2021
<
Fuldtid
<
3&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
på universitet

Dette innovative og regionalt unikke program inviterer studerende til at arbejde i krydset mellem retoriske, tekstlige og kulturelle studier.

Læs mere

Ph.D. i retorik og videnskabelig og teknisk kommunikation

University of Minnesota College of Liberal Arts
PhD
Sep 2021
Engelsk
på universitet

Doktoren i filosofi (Ph.D.) er en forskningsgrad, der forbereder dig til fakultetsstillinger inden for vores kerneområder retorik, skrivestudier, pædagogik, teknisk kommunikat ...

Læs mere