PHDSTUDIES

Kompositionsstudier Fargo - Kompositionsstudier-uddannelser i Fargo Kompositionsstudier, Fargo

Den mest populære doktorgrad er dr.phil eller Ph.D. Ph.d og andre studieaktiviteter doktorgrader forbereder kandidatstuderende til at lancere nye planer, der føjer til den fælles videnbase af feltet. Kandidater til og indehavere af Ph.D. ofte søger erhverv, som professorer og forskere, men mange også gå videre til forskellige roller i de velgørende, offentlige og private sektor.

Sammensætning studier fokuserer på at skrive på college niveau. Det omfatter også forskning og instruktion. De fleste kurser omfatter intensiv instruktion om ikke-fiktiv, udstillet tekst. Læseplaner varierer afhængigt af universitetet. Der lægges vægt på de forskellige trin i skriveprocessen.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Kompositionsstudier Fargo - Tag din PhD i Fargo. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Kompositionsstudier, Fargo Filter

Ph.d. i engelsk-retorik, skrivning og kultur

North Dakota State University - Graduate School
PhD
Aug 2021
<
Fuldtid
<
3&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
på universitet

Dette innovative og regionalt unikke program inviterer studerende til at arbejde i krydset mellem retoriske, tekstlige og kulturelle studier.

Læs mere