PHDSTUDIES

Kompositionsstudier i USA - Kompositionsstudier-uddannelser i USA Kompositionsstudier

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Sammensætningsundersøgelser undersøger teori og praksis med skriveundervisning. Dette felt er også kendt som retorik og sammensætning, college sammensætning og skrive studier. Disse kurser har en tendens til at fremme brugen af ​​skrivning og hjælpe eleverne bedre at udtrykke sig gennem skriftligt sprog.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Kompositionsstudier i USA - Tag din PhD i USA. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Kompositionsstudier, USA Filter

Ph.d. i engelsk-retorik, skrivning og kultur

North Dakota State University - Graduate School
PhD
Aug 2021
<
Fuldtid
<
3&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
på universitet

Dette innovative og regionalt unikke program inviterer studerende til at arbejde i krydset mellem retoriske, tekstlige og kulturelle studier.

Læs mere

Ph.D. i retorik og videnskabelig og teknisk kommunikation

University of Minnesota College of Liberal Arts
PhD
Sep 2021
Engelsk
på universitet

Doktoren i filosofi (Ph.D.) er en forskningsgrad, der forbereder dig til fakultetsstillinger inden for vores kerneområder retorik, skrivestudier, pædagogik, teknisk kommunikat ...

Læs mere