PHDSTUDIES

Konservator Europa - Konservator-programmer Konservator Europa

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Bevaringsstudier programmer ser typisk på samspillet mellem naturressourcer, energi, teknologi, befolkning, kulturelle værdier og samfundsmæssige institutioner. Kurser er undertiden tværfaglige og kan udforske emner som: bevarelse og ressourcer, bevaringsbiologi, biodiversitet og bevarelse og bevarelse af dyrelivet.

Europa er ved konvention, en af ​​verdens 's syv kontinenter. Omfatter vestligste punkt i Eurasien, Europa er normalt opdelt fra Asien ved vandskellet deler i Ural og Kaukasus-bjergene, Ural floden, Det Kaspiske Hav og Sortehavet, og vandvejene forbinder den sorte og Det Ægæiske Hav.

Konservator Europa - Tag din Konservator Europa. Få alle PhD program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Konservator, Europa Filter

Ph.d.-skoleforskningsprogram

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw
PhD
01 Okt 2020
<
Fuldtid
<
3 år
30 Jun 2020
Engelsk
på universitet

Doktorskolen ved Eugeniusz Geppert akademi for kunst og design i Wrocław er en kunstnerisk og forskningsenhed, der uddanner mennesker med betydelige kunstneriske resultater og ...

Læs mere