PHDSTUDIES

Konservator i Polen - Konservator-uddannelser i Polen Konservator

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Bevaringsstudier programmer ser typisk på samspillet mellem naturressourcer, energi, teknologi, befolkning, kulturelle værdier og samfundsmæssige institutioner. Kurser er undertiden tværfaglige og kan udforske emner som: bevarelse og ressourcer, bevaringsbiologi, biodiversitet og bevarelse og bevarelse af dyrelivet.

Polen, officielt Republikken Polen er et land i Centraleuropa. Med en befolkning på 38 millioner mennesker, er Polen det 6. mest folkerige land i EU. EU / EØS studerende ikke behøver visum for at studere i Polen. Leveomkostningerne i Polen er blandt de laveste i EU.

Konservator i Polen - Tag din PhD i Polen. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Konservator, Polen Filter

Ph.d.-skoleforskningsprogram

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw
PhD
01 Okt 2020
<
Fuldtid
<
3 år
30 Jun 2020
Engelsk
på universitet

Doktorskolen ved Eugeniusz Geppert akademi for kunst og design i Wrocław er en kunstnerisk og forskningsenhed, der uddanner mennesker med betydelige kunstneriske resultater og ...

Læs mere