close

Filtre

Se resultater

Designingeniør-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En ph.d. benævnes ofte doktor i filosofi eller doktorgrad. Programmet giver en studerende mulighed for at specialisere sig i et fagområde og udvikle de nødvendige færdigheder til at undervise, konsultere og styre som en kvalificeret ekspert på dette emne. Hvad er en ph.d. i ingeniørdesign? Studerende, der studerer for en doktorgrad i ingeniørdesign, fokuserer typisk på at løse tekniske… Læs mere

En ph.d. benævnes ofte doktor i filosofi eller doktorgrad. Programmet giver en studerende mulighed for at specialisere sig i et fagområde og udvikle de nødvendige færdigheder til at undervise, konsultere og styre som en kvalificeret ekspert på dette emne.

Hvad er en ph.d. i ingeniørdesign? Studerende, der studerer for en doktorgrad i ingeniørdesign, fokuserer typisk på at løse tekniske problemer ved hjælp af videnskabelige metoder. Dette omfatter ofte at finde løsninger til produktdesign og skabe innovative produktudviklingsmetoder. Klasser kan omfatte produkttest, designanalyse, systemevaluering og effektiv emballage. Studerende kan også vælge mellem kurser som designstrategier, teori og menneskelige faktorer i design.

Da ingeniører ofte er nødt til at løse problemer, kan studerende, der søger en doktor i filosofi inden for ingeniørdesign, finde ud af, at de har udnyttet analytiske, kommunikationsmæssige og opmærksomhedsmæssige færdigheder, der hjælper dem i både deres personlige og erhvervsliv. De kan også blive bedre til at løse gåder og lytte.

Studerende, der søger et doktorgradsprogram med fokus på ingeniørdesign, kan bemærke, at programudgifterne varierer mellem universiteter. Dette skyldes ofte programlængden, de tilbudte kurser og prestige for den ønskede skole. For omkostningsoplysninger kan eleverne gerne kontakte universitetet og anmode om oplysninger.

Ingeniører spiller en vigtig rolle i samfundet, selvom de fleste ikke forstår det. Derfor har kandidater med en doktor i filosofi i ingeniørdesign ofte svært ved at finde en lukrativ karriere. Beskæftigelsesfelter kan omfatte elektronik, regeringscentre, produktionsdesignplanter og medicin. Studerende kan også søge ansættelse som designeksperter eller konsulenter inden for luftfart, hjemmekonstruktion og VVS-virksomheder. Studerende med edb-færdigheder vil måske overveje karrierer som computer hardware designere, informationsteknologer og computer marketing fagfolk.

Når du søger en doktorgrad i ingeniørdesign, kan du finde uddannelsesmuligheder varieret, fordi universiteter over hele verden nu tilbyder online kurser. For at finde et studieforløb, der passer til dig, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Technical University of Liberec
Liberec, Tjekkiet

Ph.d.-uddannelsen Maskiner og udstyr Design er fokuseret på uafhængige videnskabelige og forskningsprojekter inden for design af maskiner og udstyr.

Ph.d.-uddannelsen Maskiner og udstyr Design er fokuseret på uafhængige videnskabelige og forskningsprojekter inden for design af maskiner og udstyr. -
PhD
Fuldtid
Deltid
4 år
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 
The Hong Kong University of Science and Technology
Hong Kong, Hongkong

Siden begyndelsen af 1990'erne har intelligente transportsystemer (ITS) udviklet sig i udviklede lande for at håndtere transportproblemer såsom trafikbelastning og færdselssik ... +

Siden begyndelsen af 1990'erne har intelligente transportsystemer (ITS) udviklet sig i udviklede lande for at håndtere transportproblemer såsom trafikbelastning og færdselssikkerhedsproblemer forårsaget af en voksende befolkning og kontinuerlig byudvikling. ITS kombinerer avancerede informations- og kommunikationsteknologier, der anvendes i transport- og trafikstyringssystemer for at forbedre sikkerhed, effektivitet og bæredygtighed i transportnetværk, reducere trafikbelastning og forbedre chaufførernes og passagerernes oplevelser. -
PhD
Fuldtid
3 - 4 år
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 
Faculty of Mechanical Engineering for University of West Bohemia
Pilsen, Tjekkiet

Kandidater fra det efterfølgende kandidatuddannelsesprogram kan få adgang til at studere på ph.d.-uddannelsen i maskindesign.

Kandidater fra det efterfølgende kandidatuddannelsesprogram kan få adgang til at studere på ph.d.-uddannelsen i maskindesign. -
PhD
Fuldtid
4 år
Engelsk, Tjekkisk
Sep 2021
Online og campus kombineret
på universitet
Online