PHDSTUDIES

Koreansk-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

 

Eksperter i et fag kan indehavere af ph.d. Disse grader er den øverste kvalifikation i et fagligt emne og involverer specialiserede klasser og forskning rettet mod offentliggørelse. Kandidater skal være forberedt på at yde væsentlige bidrag til en disciplin.

Hvad er en ph.d. på koreansk? Denne grad indebærer detaljeret undersøgelse af det koreanske sprog. De fleste ph.d.-studerende på dette område læser og taler allerede koreansk og kan have beskæftiget sig med kulturelle, litterære eller sproglige studier, når de forfølger deres bachelor- eller kandidatuddannelser. Studier på ph.d.-niveau har en tendens til at bestå af avanceret sociolinguistisk analyse af brug eller oversættelse af tekster.

Avancerede studier på koreansk opfordre eleverne til at udvikle færdigheder, der er relevante for personlig og faglig udvikling. Studerende opnår ekspertise inden for kommunikation, oversætter mellem sprog og metodisk tænkning, der giver dem mulighed for at bidrage til internationale samtaler om kulturelle og geopolitiske spørgsmål.

Ph.d.-prisen varierer afhængigt af den tid, der er nødvendig for at opnå den grad, og det universitet, en elev deltager i. Det er en god ide at se op på den gennemsnitlige studietid og beregne de samlede udgifter til undervisning ved sammenligning af skoler. Finansiering kan være tilgængelig via afdelinger eller eksterne kilder, der understøtter avancerede studier på dette sprog.

Mange erhverv er åbne for sprogeksperter med ph.d. på koreansk. Uanset om kandidater arbejder i Korea eller med koreanske virksomheder eller repræsentanter andre steder, er der en efterspørgsel efter ekspertoversættere, der er i stand til at håndtere teknisk og andet specialiseret ordforråd. Gradsholdere kan også finde arbejde i diplomati eller statslige organer som tolke oversætte talte og skrevne koreanske. Mange kandidater lærer som professorer på universiteter eller andre skoler.

Ph.d.-programmer på koreansk er tilgængelige over hele verden og online. Studerende skal veje deres muligheder og bestemme hvilket universitet er det bedste valg til at forfølge en avanceret grad. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

1 Resultater i Koreansk Filter

Forskning Grader (MPhil / PhD) i japanske og koreanske studier

SOAS University of London
Master
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Afdelingen er i stand til at føre tilsyn med MPhil og ph.d.-grader ved forskning og speciale i en lang række kulturelle og sproglige emner. Påtænkte forskerstuderende skal ikk ...

Læs mere