PHDSTUDIES

Kreative kunstfag i Australien - Kreative kunstfag-uddannelser i Australien Kreative kunstfag

En ph.d., også kendt som en dr.phil grad, er en doktorgrad tildeles af et universitet til det akademiske, der har opfyldt alle nødvendige kvalifikationer og kan nu betragtes som en læge i hans eller hendes akademiske felt.

For dem, der er interesseret i kunst, musik, dans eller drama, kan studiet af kreativ kunst være ideelt. Disse undersøgelser er designet til at undervise eleverne ikke blot de grundlæggende elementer i deres valgte kreative felt, men også de tilgængelige forretningsmuligheder og beskæftigelsesmuligheder.

Australien har en subsidieret højere uddannelse for studerende at forfølge bachelor grader. De giver også lån og tilskud til de postgraduate studerende. Højere uddannelse starter ved bachelor-grad niveau til en doktorgrad tilbydes i ethvert fagområde.

Kreative kunstfag i Australien - Tag din PhD i Australien. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Kreative kunstfag, Australien Filter

Doctor of Creative Arts

University of Technology Sydney
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4&nbsp;-&nbsp;8 år
Engelsk
på universitet

Doktoren for kreativ kunst (DCA) er for kandidater, der har en væsentlig rekord af præstation i medierne og / eller kreativ kunst, og som ønsker at foretage en betydelig forsk ...

Læs mere