PHDSTUDIES

Kreative kunstfag-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

Optjening en Ph.D. kan gøres i så lidt som to år og den rigdom af viden og erfaringer kan blive sat til god brug for de kommende årtier. Denne avancerede grad kan gøre en stor forskel i din evne til at finde et job at gøre noget, du nyder.

Hvad er en Ph.D. i Creative Art? Denne avancerede grad repræsenterer det højeste uddannelsesniveau, du kan opnå. Ved at fokusere på området for skabende kunst, kan enkeltpersoner koncentrere deres studier i et område af deres valg, såsom arkitektur, maleri, tegning, skulptur eller andet medie. Studerende derefter arbejde med at udvikle deres færdigheder og viden på dette område i højere grad. Dog skal du har modtaget en bachelor- og kandidatuddannelse før begyndelsen din ph.d.-program.

Fordelene ved at tjene en doktorgrad i Creative Art er enorme og varieret.Enkeltpersoner ofte lærer at arbejde sammen med andre, som de komplette projekter og oprette udstillinger, og de som regel udvikle bedre kommunikationsevner, da de diskuterer deres projekter og ideer med professorer og studerende.

Omkostningerne ved at tjene en doktorgrad i kreativ kunst kan variere for hver enkelt elev og afhænger af en række faktorer. Eleverne opfordres til at opsøge finansiel støtte, stipendier og andre økonomiske midler for at hjælpe opveje omkostningerne ved at tjene deres doktorgrad.

Modtagelse af en Ph.D. i Kreativ Kunst kan åbne dørene til mange beskæftigelsesmuligheder. Kandidater kan vælge at arbejde som kuratorer i kunstmuseer og kulturinstitutioner, eller som direktører for kunst studios tilsyn med kunstudstillinger. Personer, der har opnået denne avancerede grad kan også vælge at vende tilbage til de videregående uddannelser og slutte sig til fakultetet for et kollegium eller universitet som professor eller adjunkt undervisning klasser i skabende kunst.

Optjening en doktorgrad i Creative Art kan hjælpe kandidater finde vellykkede og givende karriere. Hvis du gerne vil starte din doktorgrad med det samme, at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

1 Resultater i Kreative kunstfag Filter

Doctor of Creative Arts

University of Technology Sydney
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4&nbsp;-&nbsp;8 år
Engelsk
på universitet

Doktoren for kreativ kunst (DCA) er for kandidater, der har en væsentlig rekord af præstation i medierne og / eller kreativ kunst, og som ønsker at foretage en betydelig forsk ...

Læs mere