PHDSTUDIES

Kristendomsstudier Europa - Kristendomsstudier-programmer Kristendomsstudier Europa

Man skal opnå to ting, når tjene en ph.d.-afhandling. Først må man forstå et bestemt emne grundigt. For det andet må man i vid udstrækning i viden om dette emne.

En uddannelse i kristendomskundskab er designet til studerende, der er interesseret i bibelstudier og ministerium. Studerende kan udvikle viden relateret til sted, temaer, begivenheder og nøgletal for både den nye og gamle Testamente.

Europe, en af ​​verdens 's syv kontinenter, er normalt kendt som den vestligste halvø Eurasien. Næstmindste kontinent med 10.180.000 (km2), området grupperer 50 lande.

Kristendomsstudier Europa - Tag din Kristendomsstudier Europa. Få alle PhD program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

4 Resultater i Kristendomsstudier, Europa Filter

Ph.d. i bibelske studier

Charles University Protestant Theological Faculty
PhD
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
Tysk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Formålet med ph.d.-studier inden for bibelsk teologi er, at eleverne på den sædvanlige måde for avancerede studier dyrker deres evne til at tænke teologisk og uddybe deres vid ...

Læs mere

Doktorgrad i kirkekommunikation

Pontifical University Of The Holy Cross
PhD
Okt 2021
Engelsk
Spansk
Italiensk

Tredje cyklus er et specialiseret forskningsspor, der primært er målrettet dem, der ønsker at undervise og lave universitetsforskning.

Læs mere

Doktor i filosofi (ph.d.) eller kandidat i filosofi (MPhil)

Nazarene Theological College
PhD
Aug 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;72 måneder
Engelsk
på universitet

Specialiseringer omfatter kirkehistorie, Wesley-studier / Wesleyansk tradition, kristen teologi, Det gamle testamente / Andet tempel / inter-testamentale studier, Det nye test ...

Læs mere

Doktorgradsprogram i åndelig teologi

Pontifical University Of The Holy Cross
PhD
Okt 2021
Engelsk
Spansk
Italiensk

Doktorgradsprogrammet i åndelig teologi med en minimumsvarighed på to år giver den studerende mulighed for at skrive en afhandling om et specifikt område af åndelig teologi un ...

Læs mere