PHDSTUDIES

Kristendomsstudier i Italien - Kristendomsstudier-uddannelser i Italien Kristendomsstudier

Optjening en Ph.D. kræver udvidet undersøgelse og intens mental anstrengelse. En ph.d. er en akademisk undersøgelse, hvor du koncentrerer i fire til seks år efter, at få din kandidatgrad, og det fører, hvis det lykkes, til en ph.d.-grad, den højeste akademiske grad.

Det område af kristendomskundskab refererer til studiet af Jesus Kristus, Bibelen, apostlene og forskellige tro trosretninger og overbevisninger. Mange programmer også introducere de studerende til andre religioner, såsom islam og jødedommen.

Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien langs Alperne.

Kristendomsstudier i Italien - Tag din PhD i Italien. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Kristendomsstudier, Italien Filter

Doktorgrad i kirkekommunikation

Pontifical University Of The Holy Cross
PhD
Okt 2021
Engelsk
Spansk
Italiensk

Tredje cyklus er et specialiseret forskningsspor, der primært er målrettet dem, der ønsker at undervise og lave universitetsforskning.

Læs mere

Doktorgradsprogram i åndelig teologi

Pontifical University Of The Holy Cross
PhD
Okt 2021
Engelsk
Spansk
Italiensk

Doktorgradsprogrammet i åndelig teologi med en minimumsvarighed på to år giver den studerende mulighed for at skrive en afhandling om et specifikt område af åndelig teologi un ...

Læs mere