PHDSTUDIES

Kristendomsstudier Chandler - Kristendomsstudier-uddannelser i Chandler Kristendomsstudier, Chandler

Ph.d. kan variere afhængigt af institutionen og land, hvor den er tildelt. De fleste forskere forfølge en ph.d. grund af stærk motivation til at bidrage til den akademiske verden samt ægte nysgerrighed om deres valgte fagområde. 

 

Den akademiske område kristendomskundskab kredser om forskellige emner inden for kristendommen. Almindelige klasser kan omfatte kristne etik, undersøgelse af Det Gamle Testamente, bibelske hermeneutik, verdensreligioner, og liturgiske teologi og praksis.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Chandler, Arizona har en sprudlende befolkning en kvart million, og er hjemsted for et stort antal teknologivirksomheder. Den har en 2-årig Community College, indskriver 13.000 studerende og 3 private højere læreanstalter.

Kristendomsstudier Chandler - Tag din PhD i Chandler. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Kristendomsstudier, Chandler Filter

Læge ved ministeriet (D.Min.)

International Baptist College
PhD
Sep 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Lægen for ministeriets program har til formål at give professionel og akademisk forberedelse til det højeste niveau af lederskab i kristen tjeneste.

Læs mere