PHDSTUDIES

Kristendomsstudier Huntsville - Kristendomsstudier-uddannelser i Huntsville Kristendomsstudier, Huntsville

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

En uddannelse i kristendomskundskab er designet til studerende, der er interesseret i bibelstudier og ministerium. Studerende kan udvikle viden relateret til sted, temaer, begivenheder og nøgletal for både den nye og gamle Testamente.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Kristendomsstudier Huntsville - Tag din PhD i Huntsville. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Kristendomsstudier, Huntsville Filter

Doktor i ministeriet

Huntsville Bible College
PhD
Sep 2021
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Huntsville Bible College Doctor of Ministry– Biblical Leadership er designet til at give avanceret forberedelse til området Bibelsk Leadership. Formålet med programmet er at u ...

Læs mere