PHDSTUDIES.DK

PhD Rijeka - PhD-uddannelser i Rijeka PhD, Rijeka

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Kroatien er et land, hvor 40% af sine borgere på mellem 18 og 35 år har opnået videregående uddannelse uddannelse. Landet har forbedret studerendes liv i disse universiteter med en aftaget levestandard i disse universiteter især for både lokale og endda internationale studerende.

PhD Rijeka - Tag din PhD i Rijeka. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Ph.d.-studie i økonomi og erhvervsøkonomi

University Of Rijeka - Faculty of Economics and Business
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2019 Kroatien Rijeka

Doktorsuddannelsen i økonomi og erhvervsøkonomi ved Det Økonomiske Fakultet i Rijeka er medlem af de to prestigefyldte ph.d.-netværk / foreninger: Det Central- og Sydøsteuropæiske Ph.d. Netværk (CESEENET) og European Doctoral Association i Management and Business Administration (EDAMBA).

Ph.d. i datalogi

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Online og campus kombineret Fuldtid Deltid 5 - 10 år Oktober 2019 Kroatien Rijeka + 1 mere

Det foreslåede kandidatuddannelsesprogram inden for teknikvidenskab inden for computervidenskab har til formål at give mastergrad i datalogi, der er uddannet på det tekniske fakultet og andre beslægtede institutioner i Kroatien og i udlandet muligheden for at fortsætte uddannelsen og videre videnskabelig uddannelse med henblik på at opnå højtuddannede fagfolk på det relaterede område.

Ph.d. i Elektroteknologi

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Online og campus kombineret Fuldtid 5 år Oktober 2019 Kroatien Rijeka

Ph.d.-uddannelser accepterer ansøgere med følgende grader: Graduate Engineer, Master of Engineering, eller Master of Engineering Sciences (inden for Elektroteknologi).

Ph.d. i maskinteknik, flåde arkitektur, grundtekniske videnskaber og tværfaglige ingeniørvidenskab

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Online og campus kombineret Fuldtid Deltid 5 - 10 år Oktober 2019 Kroatien Rijeka + 1 mere

Ved at vælge kurser med vejledning fra hans eller hendes vejledende kan hver studerende tilpasse programmet til hans eller hendes forskningsinteresser.