PHDSTUDIES.DK

PhD i Kroatien - PhD-uddannelser i Kroatien

Optjening en Ph.D. kræver udvidet undersøgelse og intens mental anstrengelse. En ph.d. er en akademisk undersøgelse, hvor du koncentrerer i fire til seks år efter, at få din kandidatgrad, og det fører, hvis det lykkes, til en ph.d.-grad, den højeste akademiske grad.

Gennem Kroatiens akademiske programmer International, studerende fra forskellige dele af kloden opnå bemærkelsesværdige lærerig oplevelse. Landets byer tilbyder en perfekt beliggenhed til elever, der ønsker at studere diplomati, fred og konflikt undersøgelser, international business og internationale relationer.

PhD i Kroatien - Tag din PhD i Kroatien. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skole her!

resultater fundet Filter

Ph.d.-studie i økonomi og erhvervsøkonomi

University Of Rijeka - Faculty of Economics and Business
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2019 Kroatien Rijeka

Doktorsuddannelsen i økonomi og erhvervsøkonomi ved Det Økonomiske Fakultet i Rijeka er medlem af de to prestigefyldte ph.d.-netværk / foreninger: Det Central- og Sydøsteuropæiske Ph.d. Netværk (CESEENET) og European Doctoral Association i Management and Business Administration (EDAMBA).

Ph.d. i datalogi

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Online og campus kombineret Fuldtid Deltid 5 - 10 år Oktober 2019 Kroatien Rijeka + 1 mere

Det foreslåede kandidatuddannelsesprogram inden for teknikvidenskab inden for computervidenskab har til formål at give mastergrad i datalogi, der er uddannet på det tekniske fakultet og andre beslægtede institutioner i Kroatien og i udlandet muligheden for at fortsætte uddannelsen og videre videnskabelig uddannelse med henblik på at opnå højtuddannede fagfolk på det relaterede område.

Ph.d. i Elektroteknologi

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Online og campus kombineret Fuldtid 5 år Oktober 2019 Kroatien Rijeka

Ph.d.-uddannelser accepterer ansøgere med følgende grader: Graduate Engineer, Master of Engineering, eller Master of Engineering Sciences (inden for Elektroteknologi).

Ph.d. i maskinteknik, flåde arkitektur, grundtekniske videnskaber og tværfaglige ingeniørvidenskab

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Online og campus kombineret Fuldtid Deltid 5 - 10 år Oktober 2019 Kroatien Rijeka + 1 mere

Ved at vælge kurser med vejledning fra hans eller hendes vejledende kan hver studerende tilpasse programmet til hans eller hendes forskningsinteresser.

Phd i iværksætteri og innovation

University of Osijek Faculty of Economics
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2019 Kroatien Osijek

Start af international mellem universiteterne tværfaglig postgraduate (ph.d.) studier IVÆRKSÆTTERÅNDEN og nytænkning blev stimuleret af behovet for etablering af konkurrencedygtig viden er nødvendig for at styrke den proaktive og innovative kapacitet af enkeltpersoner og samfundet står over for forandringer og styre ændringer.