PHDSTUDIES

Kunsthistorie Europa - Kunsthistorie-programmer Kunsthistorie Europa

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

Du vil blive forsynet med en omfattende viden om kunstnere og kunst relateret arbejde i alle de skønne kunster tværs historie og sociale kontekst på det tidspunkt.

Der er mere end fire tusinde videregående uddannelser organisationer i Europa, fra førende forskningsinstitutioner til små, undervisnings-fokuserede universiteter. Europa selv er ikke så meget anderledes end andre kontinenter, og nåede fra polarcirklen til Afrikas kyst.

Kunsthistorie Europa - Tag din Kunsthistorie Europa. Få alle PhD program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Kunsthistorie, Europa Filter

Forskningsgrader (MPhil / PhD) i kunsthistorie og / eller arkæologi

SOAS University of London
Ledelseskurser
PhD
28 Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4 år
30 Jun 2020
Engelsk
på universitet

Mens en forskningsgrad personligt skal være meget givende, er det også en seriøs og til tider intens virksomhed. Under det nuværende system har en fuldtidsdoktorand tre år på ...

Læs mere

Dr.phil (phd) i kunsthistorien

International Business School – Budapest
PhD
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Vi tilbyder dr.phil Kunsthistorie program på engelsk, der fører til graden tillagt ved vores britiske partner, The University of Buckingham. Programmet kræver et originalt bid ...

Læs mere