PHDSTUDIES

Kunsthistorie i Ungarn - Kunsthistorie-uddannelser i Ungarn Kunsthistorie

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Arts historie er et område af specialisering, der har brug for konstant forskning og studier med et mål for at få din historie fakta. Erhvervelse denne grad forbedrer din forståelse af dette felt. Samtidig er du i stand til at tilbyde certificerede og præcise historiske rådgivning. Behersk områderne sprog og litteratur, filosofi, retorik, Filmvidenskab, kvinder 's studier, historie og samfundsvidenskab.

En indlandsstat fundet i Centraleuropa region med ungarsk som deres officielle sprog. Landets matematik og naturvidenskab tilgang er udestående. Det hjem verdens første teknologiske institut. Det er her, at den første dampmaskine i Europa blev bygget tilbage i 1722.

Kunsthistorie i Ungarn - Tag din PhD i Ungarn. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Kunsthistorie, Ungarn Filter

Dr.phil (phd) i kunsthistorien

International Business School – Budapest
PhD
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Vi tilbyder dr.phil Kunsthistorie program på engelsk, der fører til graden tillagt ved vores britiske partner, The University of Buckingham. Programmet kræver et originalt bid ...

Læs mere