PHDSTUDIES

Kunststudier i Polen - Kunststudier-uddannelser i Polen Kunststudier

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

Studerende, der tager fine arts undersøgelser er udsat for en række forskellige emner. Der er programmer til rådighed i sektoren præstationer, såsom film, tv, dans og teater, samt i billedkunst som maleri, skulptur og fotografi.

Ligesom mange andre EU-lande tilbyder Polen billigt eller endda gratis undervisning til EU-studerende. Kommende studerende skal henvende sig direkte til deres valgte polsk institution. Universitetet i Warszawa, for eksempel, gebyrer mellem £ 1300 og £ 2.500 pr år for sin engelsksprogede kurser.

Kunststudier i Polen - Tag din PhD i Polen. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Kunststudier, Polen Filter

Ph.d.-skoleforskningsprogram

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw
PhD
01 Okt 2020
<
Fuldtid
<
3 år
30 Jun 2020
Engelsk
på universitet

Doktorskolen ved Eugeniusz Geppert akademi for kunst og design i Wrocław er en kunstnerisk og forskningsenhed, der uddanner mennesker med betydelige kunstneriske resultater og ...

Læs mere