$close

Filtre

Se resultater

Ledelse af informationsteknologi-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

Efter afslutningen af ​​en kandidatgrad kan eleverne vælge at forfølge en ph.d.-grad. En doktor i filosofi, som er en type doktorgrad, fokuserer på et bestemt emne inden for et fagområde for at give eleverne en dybdegående viden. Det tager normalt omkring fem til seks år at afslutte en ph.d. Hvad er en ph.d. i Information Technology Management? Dette studieprogram kan undersøge IT-ind… Læs mere

Efter afslutningen af ​​en kandidatgrad kan eleverne vælge at forfølge en ph.d.-grad. En doktor i filosofi, som er en type doktorgrad, fokuserer på et bestemt emne inden for et fagområde for at give eleverne en dybdegående viden. Det tager normalt omkring fem til seks år at afslutte en ph.d.

Hvad er en ph.d. i Information Technology Management? Dette studieprogram kan undersøge IT-industris adfærdsmæssige og økonomiske konsekvenser for forbrugere, samfund, virksomheder og regeringer. Studerende tackler ofte forskningsprojekter, diskussioner og afhandlinger i løbet af hele programmet. De præcise kurser, der kræves, kan variere fra en skole til den næste, men kan omfatte klasser som f.eks. Fremme af forskning i informationsteknologiledelse, ledelse af teorier, ledende strategisk planlægning af informationsteknologi i komplekse og globale miljøer og forskningsprocesser, teori og praksis i global forretning .

Studerende vælger ofte at forfølge denne uddannelse for at få adgang til større jobmuligheder. En ph.d. kan også medføre en højere løn. Den forskning, der kræves for at afslutte graden, kan finpudse en studerendes organisatoriske færdigheder, som kan gøre ham eller hende bedre tidsspørgere.

Før de beslutter, hvilken skole der skal deltage, skal eleverne overveje omkostningerne ved en ph.d. Hver skole kan have en anden undervisning. Det afhænger ofte, i det mindste delvist, af universitetets størrelse og placering. Studerende skal kontakte den skole, de ønsker at deltage i for at få et skøn.

En ph.d. i Information Technology Management kan forberede kandidater til en række højtstående karrierer i it-branchen i ideelle organisationer, uddannelsesinstitutioner, store virksomheder eller regeringen. De nøjagtige muligheder, der er til rådighed, kan afhænge af tidligere erfaringer og anden uddannelse.Nogle studerende fortsætter med at blive direktører for informationsteknologi, teknologiprogram direktører, senior informationsteknologirevisorer og chefsinformationsofficerer.

Hvis du ønsker at forfølge denne type uddannelse, skal du søge. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
University of Johannesburg
Johannesburg, Sydafrika

Gennem doktorafhandlingen, hvor kvalifikationen endelig kulminerer, viser en kvalificerende studerende bevis for uafhængigt og originalt videnskabeligt arbejde. Specialet vil ... +

Gennem doktorafhandlingen, hvor kvalifikationen endelig kulminerer, viser en kvalificerende studerende bevis for uafhængigt og originalt videnskabeligt arbejde. Specialet vil udgøre et bestemt bidrag til viden om indsigt i fagdisciplinen og forskningsområdet. -
PhD
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
Engelsk
Jan 2022
på universitet