close

Filtre

Se resultater

Ledelseskontrol-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

Normalt er den højeste grad af tilgængelig grad en Doctor of Philosophy et beundringsværdigt mål at arbejde hen imod. At have en ph.d.-uddannelse kan hjælpe dig med at blive ekspert på dit område, og at tjene kan medføre konkrete bidrag til dit studieområde. Hvad er en PhD i Management Control? Denne grad beskæftiger sig med processen med håndtering af regnskab, regler og risikostyrin… Læs mere

Normalt er den højeste grad af tilgængelig grad en Doctor of Philosophy et beundringsværdigt mål at arbejde hen imod. At have en ph.d.-uddannelse kan hjælpe dig med at blive ekspert på dit område, og at tjene kan medføre konkrete bidrag til dit studieområde.

Hvad er en PhD i Management Control? Denne grad beskæftiger sig med processen med håndtering af regnskab, regler og risikostyring. Ved at give dig en dybdegående forståelse af disse forretningskoncepter, kan den give dig mulighed for at finde løsninger på nogle af de mange komplekse problemer, en virksomhed kan stå over for. Nogle skoler, der tilbyder denne grad, kan give dig mulighed for at vælge en specialisering som finansiering, iværksætteri eller menneskelige ressourcer.

Det arbejde, du gør for at tjene denne grad, vil typisk forbedre dine netværkskompetencer og gøre det lettere at oprette forbindelse til personer, der hjælper dig med at nå dine mål. De problemløsende færdigheder, du erhverver, kan gøre livet mindre stressende, og regnskabskendskab kan hjælpe dig med at gøre kloge beslutninger om dine penge.

Det er svært at sætte et bestemt dollarbeløb på bekostning af at opnå en ph.d., da priserne varierer afhængigt af hvor du gennemfører dine kursusarbejde og hvilke forudsætninger du skal møde. Mange skoler kræver, at du har en kandidatgrad inden du begynder et ph.d.-program.

En grad i ledelseskontrol kan åbne døre for karriere i erhvervslivet. Nogle muligheder omfatter at være en økonomichef, personaleforvalter eller iværksætter. At have en ph.d.-uddannelse kan også kvalificere dig til at undervise som professor ved et universitet eller arbejde som en professionel forsker for yderligere at studere erhvervslivet.

At se på de mange muligheder for at tjene din PhD online eller på universiteter rundt om i verden kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg for din livsstil. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel

Telfer School of Management
Ottawa, Canada

<a href="http://altitude.uottawa.ca/en" ></a> <a href="http://www.telfer.uottawa.ca/research/en/events/management-research-seminar-series-mrss" ></a> & ... +

&lt;a href="http://altitude.uottawa.ca/en" &gt;&lt;/a&gt; &lt;a href="http://www.telfer.uottawa.ca/research/en/events/management-research-seminar-series-mrss" &gt;&lt;/a&gt; &lt;a href="http://www.telfer.uottawa.ca/research/en/events/health-systems-research-seminar-series-hsrss" &gt;&lt;/a&gt; &lt;a href="http://saea.uottawa.ca/site/en/training-and-support/attestation-en-pedagogie-universitaire" &gt;Certifikat i University Teaching&lt;/a&gt;. Adgangskrav . -
PhD
Fuldtid
Engelsk
på universitet